Με τεράστια επιτυχία, ξεκίνησε και τη φετινή νυχτερινή σεζόν, ο «Σπάγγος» στο Μικρολίμανο, με τα live του, να έχουν γίνει θεσμός για τη διασκέδαση του κόσμου!

Με την υπογραφή του μαέστρου Κώστα Ραπτόπουλου, ένα επιτελείο γνωστών ερμηνευτών να πρωταγωνιστούν, τους special guest καλεσμένους να δίνουν το παρών τους, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, το hot spot στο Μικρολίμανο, πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση.

Τις Πέμπτες , ο Γιάννης Μπαρμπαρής, προκαλεί το απόλυτο νησιώτικο γλέντι, έχοντας στο πλευρό του στο λαϊκό πρόγραμμα, τους Δημήτρη Λεβάντη και τον Πάνο Χατζή!

Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, αλλά και τα μεσημέρια της Κυριακής πλέον, η βασική μουσική ομάδα, που απαρτίζουν ο Κώστας Καλλής, ο Άγγελος Λαδάς, η Βάσω Ποιμενίδου, και η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ, κλέβουν την παράσταση! Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Στα πλαίσια των special Παρασκευών, με guest πολλούς καλλιτέχνες, που αγαπήθηκαν πέρσι, ο Νίκος Ζωιδάκης, θα δώσει τη «λάμψη» του στον «Σπάγγο», με δύο ακόμη εκρηκτικά live,  την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου!

Leave a Reply

Please Login to comment
  Εγγραφή  
Ενημερώσεις για