Φέτος το καλοκαίρι, ήταν το καλύτερό τους, βιώνοντας ασύλληπτες στιγμές αποθέωσης στο πολύμηνο summer live tour τους, όπου κυριολεκτικά «όργωσαν» όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος Σαμπαριώτης και η μπάντα του «Υπόψιν», έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στα μουσικά δρώμενα, παρουσιάζοντας ένα εκρηκτικό πρόγραμμα, που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Αυτό που συνέβη όμως στο πρώτο live στην Αθήνα, που έγινε στο αγαπημένο τους στέκι «ΣΤΟΑ» στα Άνω Λιόσια, ήταν ασύλληπτο.

Χαμός στο 1ο Live της νέας σεζόν στην Αθήνα !

Gepostet von Γιώργος Σαμπαριώτης & οι Υπόψιν am Samstag, 31. August 2019

Δείχνοντας μήνες τώρα να έχουν λείψει στο κοινό τους, η μουσική επιστροφή τους, δεν είχε απλά διάθεση sold out, αλλά έκλεισαν μέχρι και οι δρόμοι γύρω από το μαγαζί, με τον κόσμο να μην σταματάει να χορεύει.

Μετά και από μία ακόμη τεράστια επιτυχημένη εμφάνισή τους, ο κρητικός λυράρης και το συγκρότημά του, επιστρέφουν στην «Στοά» στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ δίνουν ολοκληρώνουν το summer tour τους, στις 14 Σεπτεμβρίου στο Πεταλίδι.

Ετοιμάζοντας παράλληλα τις βαλίτσες τους, για την παγκόσμια περιοδεία τους, όπου για τρεις μήνες, Νοέμβρη, Δεκέμβρη, Ιανουάριο θα δώσουν συναυλίες στους ομογενείς της Αμερικής ενώ το Φεβρουάριο (14,15,21,22 (βράδια) και 16 και 23 (απογεύματα), θα απογειώσουν και πάλι το «Bambos» στο Λονδίνο.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Εγγραφή  
Ενημερώσεις για