Τελικά δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία σε πλαστικές, όταν υπάρχει η εταιρία Zeta Curves, που φροντίζει όλες εμάς τις γυναίκες, που θέλουμε να αποκτήσουμε ένα καλύτερο σώμα.Και πολλές είναι οι επώνυμες κυρίες, αλλά και χιλιάδες γυναίκες, που  μέσα από τον «θαυματουργό» κόσμο της Zeta’Curves, αποκτούν ανορθωμένους γλουτούς, λεπτότερη μέση, μείωση πόντων και νούμερα στα ρούχα, και άλλα πολλά, που δεν πάει ο νους σας.

Τόσο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που μετά τη γέννα, έσπευσε να πάρει τον κορσέ εκγύμνασης, όπως και η πανέμορφη Χριστίνα Παπαδέλη, που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, επιλέγουν τα προϊόντα, τους κορσέδες, τα εσώρουχα ανόρθωσης γλουτών, από τη Zeta Curves.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΜΕΣΗΣΗ εκγύμναση μέσης είναι η διαδικασία σταδιακής μείωσης της περιφέρειας της μέσης με τη χρήση των ελαστικών κορσέδων της Zeta Curves. Με τη χρήση των ειδικών ελαστικών κορσέδων, την άσκηση και την υγιεινή διατροφή μπορεί να μειωθεί δραστικά το μέγεθος της μέσης σας, δίνοντάς σας άμεσα μια όμορφη, σέξι σιλουέτα ενώ απαλλάσσεστε από τους ανεπιθύμητους πόντους γύρω από τη μέση μια για πάντα!

Η εκγύμναση μέσης, ως μέσο μόνιμης μείωσης και εκ νέου διαμόρφωσης της μέσης σας, είναι μια πρακτική που απαιτεί πειθαρχία και επιτυγχάνεται καλύτερα όταν ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες:

#1 Παραγγείλετε σήμερα τον κατάλληλο κορσέ εκγύμνασης μέσης
#2 Φορέστε τον για τουλάχιστον 4 ώρες καθημερινά
#3 Ακολουθήστε τα βήματα 1 & 2

Είναι πραγματικά τόσο απλό! Αρκεί να φοράτε τον κορσέ της Zeta Curves !

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΣΕΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΜΕΣΗΣ

Ο ελαστικός κορσές εκγύμνασης μέσης της Zeta Curves είναι ένα ένδυμα παρόμοιο με κορσέ, αλλά δεν είναι τόσο ακραίο και επιβλαβές όπως ένας κλασικός κορσές. Οι κλασσικοί κορσέδες συνήθως δένουν με κορδόνια στο εμπρός ή πίσω μέρος, και περιορίζουν πολύ την κίνηση του σώματος. Οι ελαστικοί κορσέδες εκγύμνασης της Zeta Curves μπορούν να φορεθούν πάνω ή κάτω από τα ρούχα και είναι κατασκευασμένοι από λάτεξ, λύκρα και ευέλικτα ατσάλινα στηρίγματα. Το ειδικό και προηγμένο ύφασμα τους, τους επιτρέπει να τεντώσουν τόσο κάθετα όσο και οριζόντια, ακολουθώντας την κίνηση του σώματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ελαστικός κορσές εκγύμνασης μέσης της Zeta Curves δεν είναι κλασικός κορσές! Δεν μετακινεί ή τροποποιεί μόνιμα τα εσωτερικά όργανα ή τα πλευρά με οποιοδήποτε τρόπο όπως κάνουν οι κλασικοί δετοί κορσέδες.

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ ΓΛΟΥΤΩΝ

Ο ανορθωτής γλουτών της Zeta Curves σας δίνει τους γλουτούς των ονείρων σας! Σχηματίζει τους γλουτούς σας και κρύβεται κάτω από τα ρούχα, δίνοντάς σας μια…βραζιλιάνικη εικόνα. Προσφέρει άνεση, έλεγχο και σχήμα στις καμπύλες σας. Το ύφασμά του είναι ελαστικό ισορροπώντας τον σχηματισμό και την άνεση, χωρίς να σας βαραίνει και χωρίς να αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος.

Με ειδική ύφανση στα πόδια, παρέχει επιπλέον έλεγχο στους μηρούς και συγκρατεί το ένδυμα στη θέση του. Ο σχεδιασμός με τα ανοίγματα στους γλουτούς λειτουργεί ανορθωτικά και στρογγυλεύει τους γλουτούς δίνοντάς τους το τέλειο σχήμα!

Ελαφριά, όμορφη, έχοντας πάντα τον έλεγχο από την κοιλιά μέχρι τους μηρούς, θα λατρέψετε την εικόνα σας φορώντας τον ανορθωτή της Zeta Curves.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Εγγραφή  
Ενημερώσεις για