Αμέσως μόλις γέννησε, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δεν έχασε χρόνο, για να επαναφέρει το σώμα της. Θέλοντας να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και να έχει σημαντική απώλεια πόντων αλλά και σύσφιξης παράλληλα, στην περιοχή της κοιλιάς, η ευτυχισμένη μανούλα, έδρασε άμεσα, παίρνοντας τον αυθεντικό κορσέ εκγύμνασης των Zeta Curves!

«Δεν θα περιμένω ούτε τη Δευτέρα, ούτε τον καινούριο χρόνο για να ξεκινήσω τη διαδικασία να φέρω το σώμα μου στην κατάσταση που θέλω..Όλα ξεκινάνε απ το μυαλό, και στο μυαλό μου τα έχω καταφέρει ήδη!» ανακοίνωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram, η δημοφιλής ηθοποιός, φορώντας τον αγαπημένο της κορσέ, που κάνει πραγματικά «θαύματα», όπως και όλα τα προϊόντα των Zeta Curves!

Ο κορσές εγκύμνασης μέσης των Zeta Curves, δεν έχει να κάνει μόνο με την απώλεια βάρους και της ανάκτησης της σιλουέτας. Έχει να κάνει με το να αισθάνεσαι δυνατή, σίγουρη και υγιής!

Γνωρίζεις όλα τα οφέλη της εκγύμνασης μέσης μετά τον τοκετό; Μπορεί απλά να εκπλαγείς…

Υποστήριξη της πλάτης

Ένα κοινό παράπονο μεταξύ των νέων μαμάδων είναι οι πόνοι στην πλάτη. Και δεν είναι περίεργο. Μετά τον τοκετό, ο κορμός σου είναι ταλαιπωρημένος στο μέγιστο. Αντί να στηρίζεσαι στους μύες του κορμού, ο κορμός επαναπαύεται και μια δυσάρεστη πίεση ασκείται σε διάφορα σημεία της πλάτης ή των γοφών. Και ενώ κάποιες γυναίκες μπορεί να επανέλθουν γρήγορα, άλλες αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να ανακτήσουν τη δύναμη στον κορμό τους, ειδικά μετά από πολλαπλές εγκυμοσύνες.

Ορισμένες γυναίκες αισθάνονται πόνο στην πλάτη όταν θηλάζουν. Είτε λόγω του επιπλέον βάρους που φέρουν στο στήθος τους, είτε λόγω της στάσης θηλασμού. Αν αυτό συμβαίνει και σε σένα, τότε ίσως ο κορσές με τις τιράντες να είναι ο ιδανικός καθώς συνδυάζει την πλήρη στήριξη της πλάτης με την στήριξη του στήθους.

Ένας κορσές θα βελτιώνει τη στάση του σώματός σου κάθε φορά που τον φοράς. Θα διώξει την πίεση που ασκείται σε λάθος σημεία της σπονδυλικής στήλης και θα σε εμποδίζει από το να καμπουριάζεις λόγω του αδύναμου κορμού.

Βοηθάει στη σύσφιξη της κοιλιάς

Αν χρησιμοποιείς τον κορσέ τακτικά, και αν τον συνδυάζεις και με μια ειδική κρέμα σύσφιξης (αυτό είναι ένα μικρό μυστικό), θα δεις μεγάλο όφελος αν υποφέρεις από χαλαρό δέρμα όπως πολλές νέες ή και παλαιότερες μητέρες. Αν και δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα δραματικά αποτελέσματα μιας πλαστικής επέμβασης, ο συνδυασμός της αυξημένης θερμικής δραστηριότητας και της μικρο-κυκλοφορίας στην περιοχή, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα με το αποτέλεσμα!

 

Σου δίνει αυτοπεποίπηθη και κίνητρο

Με ένα νεογέννητο ή ακόμα και με ένα μεγαλύτερο παιδί, το να βάλεις σε προτεραιότητα την φυσική κατάσταση και τη φόρμα σου είναι μεγάλη πρόκληση! Η καθημερινή χρήση ενός κορσέ μπορεί να βοηθήσει καθώς σου δίνει άμεσα μια εικόνα του τι μπορείς να επιτύχεις.

Αρχικά, θα δεις άμεση αλλαγή στην εικόνα σου με το που φορέσεις τον κορσέ. Η κοιλιά και το στομάχι σου θα είναι επίπεδα (ίσως για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό!), και η μέση σου θα είναι πιο ευδιάκριτη, χωρίς παχάκια ή εξογκώματα να ξεπροβάλλουν.

Φορώντας έναν κορσέ της Zeta Curves και ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα θα νιώθεις ότι κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Και αυτό είναι τόσο σημαντικό για μια μαμά, γιατί μια ευτυχισμένη μαμά συμβάλει περισσότερο σε μια ευτυχισμένη οικογένεια!

Αν θέλεις βοήθεια για την επιλογή του κατάλληλου κορσέ εκγύμνασης μέσης,  μπορείς να ενημερωθείς, μέσω του www.zetacurves.com!

 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Εγγραφή  
Ενημερώσεις για