Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο 1ος ημιτελικός της Eurovision 2019 σε απευθείας σύνδεση από το Τελ Αβίβ.

Η Κύπρος με την Τάμτα και η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα θα μονομαχήσουν για να πάρουν το χρυσό εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρόβα τζενεράλε, ενώ δεν έλειπαν και τα προβλήματα για πολλές από τις χώρες που παίρνουν μέρος στο φετινό διαγωνισμό.

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» ο απεσταλμένος Γιάννης Πουλόπουλος  αποκάλυψε έναν καυγά που πραγματοποιήθηκε στα προσκήνια της Eurovision και ο λόγος ήταν το σκηνοθετικό κομμάτι.

«Η μία πρόβα της Ελλάδας με την μεσημεριανή και με την βραδινή δεν είχε καμία σχέση. Θεωρώ ότι η πιο βελτιωμένη σκηνοθετικά πρόβα του πρώτου ημιτελικού, που είναι ένας ημιτελικό με μεγάλα προβλήματα από πολλές αποστολές. Χθες  άκουσα έναν καυγά με την Πορτογαλία που δεν της αρέσουν καθόλου τα πλάνα της. Αντίστοιχες συζητήσεις έγινε και με την Εσθονία, είδαμε το Ισραήλ να ζητάει να κάνει ξανά πρόβα., Ο Φωκάς Ευαγγελινός στην Ισπανία ζήτησε να κάνει ξανά πρόβα. Όλα αυτά δείχνουν έναν γενικότερο πρόβλημα στη φετινή διοργάνωση. Η Ελλάδα φαίνεται να το ξεπερνά.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Εγγραφή  
Ενημερώσεις για