Με θέρμη και ευχαριστίες ο δήμος Μεγίστης δέχτηκε της προσφορά της εταιρείας STANCOLAC που δώρισε χρώματα για να βαφεί ξανά η ελληνική σημαία στον εμβληματικό βράχο του λιμανιού του νησιού.

Η σημαία είχε υποστεί ζημιές από δολιοφθορά αγνώστων. Η είδηση  που έκανε το γύρο του διαδικτύου συγκίνησε τους υπευθύνους της εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη που έσπευσαν να δωρίσουν τα χρώματα για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Αμέσως επικοινώνησαν με τον Δήμο και διευθέτησαν τις λεπτομέρειες.

«Με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η STANCOLAC θα προβεί στην δωρεά όλων των απαραίτητων χρωμάτων προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά που υπέστη η ελληνική σημαία που είναι ζωγραφισμένη στον βράχο επάνω από το λιμάνι του Καστελόριζου.

Μετά την πράξη βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου από την Τούρκικη δολιοφθορά που έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου, αποτελεί για την εταιρεία μας και για το ανθρώπινο δυναμικό της ύψιστη τιμή και χρέος να σταθούμε αρωγοί στην όλη διαδικασία αποκατάστασης του εθνικού μας συμβόλου σε ένα τόπο που αντιπροσωπεύει τις έννοιες του πατριωτισμού και της αυταπάρνησης στην ύψιστη έκφραση τους» ανέφερε σε ανακοίνωση της εταιρεία.

Ποσότητες χρωμάτων έφτασαν στο νησί  όπου τις παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Στράτος Αμύγδαλος.

«Εκ μέρους του Δημάρχου μας αλλά των συμπολιτών μας εδώ στο Καστελλόριζο σας στέλνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα Δημήτρη αλλά και σε όλα τα μέλη της εταιρίας stancolac για αυτήν την τόσο συγκινητική και έμπρακτη στήριξη στο νησί μας με την αποστολή πολύ μεγάλης ποσότητας χρωμάτων που να είσαι σίγουρος θα χρησιμοποιήσουμε μέχρι το τελευταία σταγόνα για να γίνει το νησι μας ακόμα πιο όμορφο !! Η δίκη σας αγάπη μας δίνει αυτή την δύναμη να σαυτον τον όμορφο καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο Καστελλόριζο !!! Και πάλι σας ευχαριστούμε» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος ενώ ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την εταιρεία με ευχαριστήρια επιστολή.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Εγγραφή  
Ενημερώσεις για