Αποτελεί αναμφισβήτητα, έναν από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς. Ο Σταμάτης Χουχουλής, δεν είναι απλά ένας τραγουδιστής, αφού λατρεύει να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Μήνες τώρα, δίνει το δικό του μουσικό στίγμα, στο «Αγιονέρι» στο Μπουρνάζι, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, κερδίζει το χειροκρότημα του κόσμου. Έχοντας μεγάλη αγάπη στα social media, θέλησε να κάνει μία ευχάριστη μουσική έκπληξη στους θαυμαστές του, τραγουδώντας το νέο του τραγούδι «Δεν είναι η αγάπη φυλακή».

«Το {<Δεν είναι ειναι η Αγαπη Φυλακή>} είναι ένα από τα πρώτα μου κομμάτια και από τα αγαπημένα μου το μοιράζομαι από σήμερα μαζί σας και Ευελπιστώ να σας αρέσει Όποιος θέλει *{Κοινονοποιεί} * για να το ακούσουν και άλλοι.Σας ευχαριστώ που με Ακολουθείτε και με στηρίζετε.!», έγραψε χαρακτηριστικά, και το βίντεο σαρώνει σε προβολές.

Το {<Δεν είναι ειναι η Αγαπη Φυλακή>} είναι ένα από τα πρώτα μου κομμάτια και από τα αγαπημένα μου το μοιράζομαι από σήμερα μαζί σας και Ευελπιστώ να σας αρέσει Όποιος θέλει *{Κοινονοποιεί} * για να το ακούσουν και άλλοι.Σας ευχαριστώ που με Ακολουθείτε και με στηρίζετε.! ❤️🙏🎵🎶❤️

Gepostet von Σταμάτης Χουχουλής am Mittwoch, 20. Februar 2019

Leave a Reply

Please Login to comment
  Εγγραφή  
Ενημερώσεις για