Λίγο πριν τη μεγάλη της μουσική “μάχη” στο “The Voice”,την Κυριακή το βράδυ , η Συριανή μουσικός και τραγουδίστρια Ελπίδα Γαδ μιλά στο Cyclades24.gr.

Η Ελπίδα Γαδ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σύρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και κοινωνικά. Στο ενεργητικό της καταγράφεται μία πλούσια συμμετοχή σε πολιτιστικούς (Ομάδα Καβάφη, Ορχήστρα των Κυκλάδων κπλ) και άλλους φορείς, ενώ αυτό που τη χαρακτηρίζει – εκτός από την ευγένεια του χαρακτήρα της – είναι το ταλέντο της στο τραγούδι και τη μουσική, κάτι που την έχει κάνει ευρέως γνωστή στη Σύρο, αλλά και έξω από το νησί.

Το πιο απίστευτο ξέρετε ποιο είναι; Η Ελπίδα Γαδ διεκδικεί με αξιώσεις το the Voice, χωρίς η ίδια να έχει δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι. Ναι καλά διαβάσατε, μία φίλη της, η Κέλλυ της δήλωσε συμμετοχή χωρίς η ίδια να το ξέρει!!!

Αν αυτό δε λέγεται μοίρα τότε τι; Διαβάστε την συνέντευξη στο Γιώργο Σολάρη

Ελπίδα σε καλωσορίζω στη παρέα μας. Συγχαρητήρια για την μέχρι τώρα πορεία σου στο The Voice. Ποια είναι τα συναισθήματα σου μέχρι τώρα;

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ! Ανάμεικτα τα συναισθήματα, με την ζυγαριά να γέρνει προς την θετική μεριά βέβαια. Υπάρχει εννοείται το φυσιολογικό άγχος για να γίνομαι όλο και καλύτερη μέσα στις εμφανίσεις μου στο παιχνίδι, αλλά υπάρχει και η χαρά και η ικανοποίηση , που στο τέλος επικρατούν σαν συναίσθημα.

Ποια ήταν τα πρώτα σου μουσικά ακούσματα;

Τα πρώτα μου μουσικά ακούσματα..ήταν έντεχνα. Θυμάμαι έντονα την μητέρα μου να κάνει της δουλειές του σπιτιού και να έχει στο ηχοσύστημα δυνατά από Ρεμπούτσικα μέχρι Νταλάρα και από Αλεξιου και Αρβανιτακη μέχρι Τσαλιγοπούλου και Γλυκερια. Πως να ξεφύγω?!

Τι κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μένει και πολύς ελεύθερος χρόνος στην καθημερινότητα , γιατί είναι πολλές οι δραστηριοτητες και οι Ομάδες που ασχολούμαι σε σχέση πάντα με την μουσική, όπως η ομάδα Καβάφης και η Ορχήστρα των Κυκλάδων. Που κατά καιρούς, απαιτούν αρκετό απτον χρόνο μου. Άλλα όταν υπάρχει τελικά ελεύθερος χρόνος, θα επιλέξω να δω τους φίλους μου. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για έμενα η φιλία στην ζωή μου.

Διαβάστε περισσότερα:

Leave a Reply

Please Login to comment
  Εγγραφή  
Ενημερώσεις για